top of page

Camp de treball “Trencant barreres”

Des de l’estiu de 2010 Oratge, en col·laboració amb ASPASIM i la Secretaria General de Joventut, porta a terme un camp de treball entorn a la discapacitat. 

"Trencant barreres" pretén ser un espai i temps en el que, a partir tant de les tasques a realitzar com de les estones de lleure compartides, apropar-nos al món de la discapacitat per, finalment, descobrir que és el mateix món que el nostre, que tots plegats tenim unes necessitats molt semblants i només calen els suports adequats per cobrir-les.

Les persones participants coneixeran i faran ús d'alguns dels recursos dels quals disposen les persones amb diversitat funcional i reflexionarem sobre els que manquen i sobre les barreres amb les quals es troben i que dificulten el seu dia a dia, i farem un petit pas per la millora d'aquesta situació.

Tot plegat esperem que ens permeti conèixer una mica Barcelona des d'una altra perspectiva, amb tots els sentits, des d'altres angles i ens ajudi a trencar mites i pors vers la diferència.


El "Trencant Barreres" es du a terme la primera quinzena d'agost a Vallvidrera, a les instal·lacions que ens cedeix la fundació ASPASIM, i hi participen unes 24 joves d'arreu de l'Estat Espanyol.

bottom of page