top of page

Camp de treball “Trencant barreres”

"Trencant  barreres" pretén ser un espai i temps en el que, a partir  tant de les tasques a realitzar com de les estones de lleure compartides, apropar-nos al mon de la discapacitat per , finalment, descobrir que es el mateix món que el nostre, que tots plegats tenim unes necessitats molt semblants i només calen el  suports adequats per cobrir-les.

 

Les persones participants coneixeràn i faràn ús d'alguns dels recursos dels que disposen les persones amb diversitat funcional i reflexionarem sobre els que manquen i sobre les barreres amb les que es troben i que dificulten el seu dia a dia, i donarem un petit pas per la millora d'aquesta situació.

Tot plegat esperem que ens permeti conèixer una mica

 

Barcelona des d'un altre perspectiva, amb tots els sentits, des d'altres angles i ens ajudi a trencar mites i pors entorn a la diferència.

El "Trencant Barreres", que ja va per la seva vuitena edició, es realitza la primera quinzena d'agost a Vallvidrera, a les instal·lacions que ens cedeix la fundació ASPASIM, i hi participen unes 24 joves d'arreu de l'Estat Espanyol.

bottom of page